Går jag på ecstasy?? | PT Linda Json

PT Linda Json

Annons

Går jag på ecstasy??

Haha, fick den frågan idag på passet, och det var nästan så jag undrade själv. Men det var sån energi i salen idag. Tror många av oss kände oss lite “wild and crazy” eller hur!? Allt eller inget och idag körde vi ALLT. Många klappar på axeln till er godingar som var med!!!
Och jag är hög som ett höghus på endorfiner!! Hoppas ni är det med, tänk vad lite träning kan göra 🙂 bästa “drogen” i världen!!! Jädrigt beroendeframkallande, man mår sjukt bra av den, man blir snygg av den, på riktigt!! (inte sådär fullsnygg som man tror man är efter ett par glas vin), man får kondition, man får muskler, man får ork. Ingen bakfylla eller tråkiga bieffekter, möjligtvis en ond träningsvärk men den är skön den med på nåt konstigt sätt 🙂 Så, har jag lyckats övertala er nu om att detta med träning är så sjukt bra!!! Om inte, kom på ett pass, ge det en chans, ni ångrar er inte!

20130827-210234.jpg

Svettig, lycklig, trött, upprymd!! Fy fan vad jag är glad! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats