Indien nästa, igen. | PT Linda Json

PT Linda Json

Annons

Indien nästa, igen.

så var det dags igen, visumet kom i veckan, godkänt och klart, sista pusselbiten innan avfärd.

Blandade känslor, att vara ifrån barnen och familjen, fy fan vad tufft! Men att få easy life igen, som jag längtar!! Mitt i julstöket så kan jag inte tänka mig något skönare än att lämna allt vad materiell hets i form av julklappsshopping och dylikt heter och bara ha min matta, min yoga.

För jag är ingen fan av detta med jul, helt ärligt så mår jag rätt piss i det här. Jag tycker man tappar fokus helt, det är bara julklappshets och stress. De flesta jag känner har ett rätt tajt schema som det är, på det så lägger vi nu i december julklapsshopping, julbak, julmat, julstädning, juldekorationer, julfester med jobb/skola/vänner, luciafirande, avslutningar på barnens aktiviteter, avslutningar på egna aktiviteter AND SO ON.. Är det konstigt man känner att man inte räcker till???

Och allt det här kan såklart vara jättemysigt!!! Men ärligt, jag har inte tiden, jag har inte energin, jag har inte lusten. Jag vill egentligen bara vara hemma och mysa med mina barn och ge dem kärlek och närhet. Jag har nog typ skrivit samma sak varje år, men ändå så verkar man hamna i samma sits varje år. Och jag har såklart bara mig själv att skylla. Ett “nej” emellanåt är ju inte fel att klämma ur sig när man känner att man inte har orken.

Men jag tror många håller med, verkligheten är inte lika myspysig som Ernst jul i TV. Det kan vara ekonomin, familjeförhållanden, nära och kära som inte är med längre osv som gör att det faktiskt kan kännas rätt tufft.

Så jag ska framöver visa mig själv lite mer respekt och följa hjärtat, lära mig stänga ute allt det som faktiskt inte spelar någon roll, ge min familj och mina barn kärlek, och TID. Skita i att vara “duktig” för att passa in i en mall som jag inte vill vara i ändå. Jag är ingen julpysselmänniska, jag är ingen “baka 7 kakor” morsa. Men jag är en morsa som älskar sina barn över allt annat och det räcker faktiskt!!  #jagärjagochdugersomjagär

FullSizeRender

Det här gör mig lycklig, yogamattan, att få andas lite, få det tyst och lugnt. Se inåt, se det som är viktigast.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats