Life goes on | PT Linda Json

PT Linda Json

Annons

Life goes on

Vardagen, nu kan man väl säga att man är inne i den igen. Och det känns bra. Mina nya rutiner har börjat sätta sig. Jag har ett bättre schema som klickar bättre med barnens aktiviteter och familjen överlag. Det finns mera TID och det är mer värt än något annat. Och yogan, den är där fortfarande, varje dag. Sitter just nu och väntar på att ansökningsformuläret ska komma upp på nätet för att studera i Indien igen. Trots det brokiga och minst sagt kaosartade livet där så vill jag tillbaka. Mer nervös denna gång än sist tror jag. Och samma procedur, väntan, ovisshet, kommer jag med eller ej.. Kan inte mer än söka och hoppas på det bästa. Så håll tummarna för mig kl 20.30 ikväll. Då är det dags..


I min älskade studio. Mitt andra hem 😊💜

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats