Morgonstund | PT Linda Json

PT Linda Json

Annons

Morgonstund

Har mina fina rutiner. Kl ringer, upp, på med yogakläder och ned till studion. En kopp kaffe på mattan, inte så mycket lampor tända, bara de i fönstren i studion och sen lite rökelse. Det är helt tyst och lugnt. Sitter här och bara är ett litet tag, sen practice. Fin rutin! Och med mörkret och hösten utanför så känns det bara perfekt. 


Ljungen är satt utanför studion. Höstigt!

I helgen får jag träffa båda mina bröder i Göteborg, och bästa svägerskan Joanna såklart. Andreas från Malmö och Pär från Östersund. Maken och förstnämnda ska springa toughest, vi andra ska heja på. Sen blir det middag på stan. Fira lillebror som blev 18 i somras och jag som fyller 35 (😳!!!) men det känns helt ok, åldrande hör ju till, alternativet till att inte bli äldre är ju knappast bättre. 

Imorgon kalas med småttingarna hemma. Tårta och middag innan vi åker. Blir en fin helg detta!

Och nästa helg blir minst sagt lika bra! Amsterdam med min vän Kristina. Workshop där i dagarna fyra med Mark Robberds, en certifierad lärare inom Ashtanga, längtar mucho!! 

Så varva hösthelgerna med att mysa runt hemma i raggsockor med kidsen och fylla på välmåendekontot genom socialt umgänge, det är fint det. Är ingen höst och vintermänniska och har aldrig varit men just nu så känns faktiskt allt jädrigt nice. Det handlar väl här som i allt annat om inställning. Och för en gångs skull så är min inställning lite bättre till det mörka och kalla. Ont i hjärtat fortfarande denna tid, minnen sen pappas sjukdomstid och bortgång. Men kanske att det blir lättare att bära med sig ju fler år som går?? 6 år sedan nu denna höst. Saknaden är där men mer hanterbar. 

Så nu ska jag bara njuta av att hänga med mina bröder och min familj, barnen, yoga och Amsterdam nästa helg. Namaste!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats